OVER ONS

AdR is sinds 2000 de oplossing op het gebied van communicatie en beveiliging.

Onze kracht: Wij weten ons te verplaatsen in uw situatie en zorgen dat ons totaal concept van producten, diensten en kennis aan uw specifieke wensen voldoen.

Communicatie:
U weet als geen ander hoe belangrijk communicatie is. Anno de 21ste eeuw zijn betrouwbare en snelle communicatie mogelijkheden een vereiste. Denkt u het zich maar eens in: Een dag zonder computer of telefoon…. Door onze zorg waarborgen wij u altijd de meest optimale vorm van communicatie.

Security:
Men zegt altijd “voorkomen is beter dan genezen.” Bij beveiliging begint het bij preventie…Bijvoorbeeld bij brand of inbraak. Door gebruik van de juiste producten (rookmelders, detectoren en camera’s) zult u in geval van calamiteit op tijd gewaarschuwd worden, waardoor u zich veilig kunt voelen. Zoals u ziet streven wij er naar om samen met u de oplossing te creëeren die voldoet aan alle normen maar waarin u zich prettig voelt. Mocht u nog vragen hebben na het lezen van onze folder, waarin wij overigens beknopt weergeven wat wij doen, dan zijn wij te allen tijde bereid om u verder te informeren.

Wij bedanken u voor de reeds getoonde interesse,

Hoogachtend,
Andre de Ruiter